';
Preloader logo
Revolution Slider Error: Slider with alias home not found.
Maybe you mean: 'home-slider' or 'page-slider'
Persoonlijk Commercieel Stijl Profiel

Zelfinzicht Persoonlijk Commerciële Stijl. Commerciële Stijl Profiel van Q4profiles gebaseerd op de DISC. Commercieel succesvol zijn begint bij zelfinzicht, en inzicht in de klant zodat jij als sollicitant weet waar je sterk in bent en waarin juist niet. Het Persoonlijk Commerciële Stijl profiel geeft inzicht in de verschillen (in communicatiestijl) tussen mensen maar ook inzicht in jezelf. Wat is je natuurlijke manier van doen? Hoe ga je met bepaalde situaties om onder druk? Wat is jouw stijl van communiceren en wat zijn jouw onbewuste drijfveren.

Aanvraag

Persoonlijk Commercieel Stijl Profiel

Je krijgt handvatten om jouw persoonlijke sterkten bewuster in te zetten op commercieel gebied. Er wordt specifieke informatie over de stijl in sales en in een commerciële omgeving weergegeven om zo op commercieel gebied meer successen te boeken. We doelen hier niet alleen op verkopen van producten, maar ook op het ‘verkopen’ van kennis en adviseren.

Tijdens een consult ontvang je een waardevolle rapportage met alle informatie die de ontwikkeling van jou als professional ten goede komt. De kosten van het Persoonlijke Commerciële Stijl Profiel bedraagt € 250,- inclusief een consult van een uur waarin de rapportage mondeling toegelicht wordt. Door op onderstaande knop te drukken wordt jouw aanvraag in behandeling genomen en ontvang je na het betalen van de factuur een inlogcode om de bijbehorende vragenlijst in te vullen.