';
Preloader logo
CV-Recruits bied diverse workshops aan die zijn gericht op de kandidaten en medewerkers. In deze workshops maken we de individuele kwaliteiten en krachten zichtbaar en staan we bewust stil bij een ieder zijn sterke punten, visie, motivatie en competenties om deze van daaruit optimaal in te kunnen zetten. Wij zijn van mening dat wanneer je uitgaat van iemands kwaliteiten en deze optimaal naar voren laat komen deze persoon van grote toegevoegde waarde is voor de organisatie. Tevens vergroot het de kwaliteit, teambuilding en commitment waardoor er met plezier en de juiste motivatie gewerkt word.

Workshop 1; Inhoud C.V. / social media ; Maak jezelf zichtbaar bij jouw nieuwe werkgever. Persoonlijk profiel op basis van jouw eigen kracht, talent en persoonlijkheid.
Wat wil je dat jouw potentiële nieuwe werkgever voor indruk van jou heeft na het lezen van jouw CV? Wij merken in de praktijk dat er vaak iets anders bedoeld word dan dat er daadwerkelijk staat. Je geeft dan niet de juiste boodschap af en de potentiële werkgever krijgt daardoor niet een compleet beeld van jou als persoon en eventueel nieuwe collega. Tijdens deze workshop ga je inzichtelijk krijgen hoe jouw boodschap overkomt en hoe je deze kunt optimaliseren zodat je een goed en compleet beeld weg zet van jouzelf. Dit alles vanuit jouw kracht, talent en persoonlijkheid.

Workshop 2; Communiceren en inspireren tijdens sollicitatiegesprek; spreken vanuit van uit jouw kracht en persoonlijkheid met focus op de mogelijkheden en kansen gebaseerd op jouw kracht, talent en persoonlijkheid.
Communiceren is het moeilijkste dat er is. Wat wil je vertellen en hoe weet je of jouw gesprekspartner je begrijpt en de informatie op de juiste manier interperteert. In deze workshop zullen we de SMART methodiek bespreken en toepassen om inzicht te krijgen hoe concreet en helder te communiceren zodat jouw potentiële nieuwe werkgever een goed inzicht krijgt in jouw capaciteiten, denkwijze en visie. Zodat jij aan kunt tonen dat je passend bent voor de functie en het bedrijf.

Workshop 3; Team APK proof maken; Hoe elkaar inspireren en nog sterker maken. Stilstaan om daarna weer in beweging te komen – doe de APK Teamscan!
• Kan het team nog in ontwikkeling komen zodanig dat het past binnen de toekomstvisie van de organisatie ontwikkeling?
• Welke competenties heeft het team en het individu (nodig) om te groeien naar de professional nieuwe stijl?
• Hoe krijgen we het team naar een meer verantwoordelijke attitude zodat de teamleden een voorbeeld zijn richting klanten, cliënten of patiënten.
• Wat heeft het team nog nodig aan coaching en training om naar een krachtig of zelfsturend team te groeien?
• Hoe kunnen we de niet effectieve communicatiepatronen doorbreken?
• Hoe creëren we een gevoel van urgentie bij dit team dat er echt verandering moet komen?

Training & Coaching

Overzicht van onze workshops

Inschrijven

Schrijf je nu in voor onze workshops