';
Preloader logo

CV-Recruits bemiddelt tussen werkgever en professional in de consumentgerichte branche en non-profit sector. Onze expertises liggen op het gebied van consumer goods (FMCG,F&B) | Retail (Fashion & Lifestyle ) | Non-Profit (Gemeente & Overheid). Wij staan voor actieve werving en bemiddeling en bieden kandidaten op maat voor vacatures in; Office, Sales, Project & Commercieel management, Adviseur, Recruitment, HR, Marketing, Design, Supply Chain en Finance.

 

We zoeken naar talent en bieden opdrachtgevers een op samenwerking gebaseerde, oplossingsgerichte, tijdige en flexibele service op maat. CV-Recruits zet zich in om lange termijn oplossingen te ontwikkelen in de vorm van werving en training die bijdragen aan een zinvolle en winstgevende verbetering in uw bedrijf. CV-Recruits investeert graag tijd in uw bedrijf om de cultuur en de strategische behoeften te begrijpen en om te zetten naar een “search for excellence” en “developing for growth”. Kortom: een lange termijn investering die ontzorgt en rendeert.

Image icon
Werving & Selectie
Wij bieden u de beste professionals in de fashion & lifestyle branche
Moeite met het vinden van de juiste professional voor uw organisatie? CV-Recruits biedt werving & selectie op maat! Wij voorzien u van de beste professionals. CV-Recruits ontzorgt en biedt;​

– de beste kandidaten in Retail (Fashion & Luxury, Beauty & Lifestyle ) | Consumer Goods (FMCG,F&B) | Non-Profit (Gemeente & Overheid)
– executive search in het midden en hoger kader management
– persoonlijk contact, oprechte interesse en samenwerking om zo tot de perfecte match te komen​
– een excellente service in het Werving & Selectie traject​
– interim management op project basis of tijdelijke uitbreiding van uw team

Wilt u weten wat CV-recruits voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we plannen een persoonlijke afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Image icon
Interim
Professionele tijdelijke invulling
CV-Recruits biedt direct een flexibele professionele management invulling die nodig is om uw bedrijf optimaal te laten presteren. Onze expertise liggen op het gebied van;

Inhouse / Interim Recruitment;
Uw bedrijf groeit hard en u heeft veel nieuwe mensen nodig dan biedt CV-Recruits ook een oplossing in de vorm van in-house recruitment om uw vacatures in te vullen.

Commercieel & Retail Management Landelijk en Regionaal;
U heeft een tijdelijke uitbreiding nodig voor uw team of een functie tijdelijk vacant door een lange termijn uitval wegens ziekte of verlof dan biedt CV-Recruits professionals die direct operationeel in kunnen stappen binnen uw organisatie.​

Projectmanagement;
Uw heeft een expansie, re-organisatie, re-branding of ander tijdsgebonden project in uw organisatie maar u mist de mankracht of expertise? Dan kunnen wij u hierbij ondersteunen met specialisten op maat in o.a.; HR, Management, Marketing, Supply Chain en Finance.

CV-recruits werkt met ervaren professionals die direct ondersteuning bieden en een actieve bijdrage leveren binnen uw bedrijf. Wij zijn er ons van bewust dat uw organisatie continu in beweging is en moet blijven presteren om de gewenste doelstellingen te behalen. CV-Recruits helpt, ondersteunt en ontzorgt door u te voorzien van de juiste professionals voor de afdelingen; Sales, Commercieel management, HR, Marketing, Design, Supply Chain en Finance.​

Wilt u weten wat CV-recruits voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we plannen een persoonlijke afspraak om uw wensen en uitdagingen in kaart te brengen en u zo een plan op maat te kunnen bieden.

Image icon
Coaching & Training
Effectief en doelgericht
CV-Recruits verzorgt trainingen en coaching op maat, gericht op groei en ontwikkeling van uw medewerkers en organisatie.

CV-Recruits biedt een brede ondersteuning op Human Research vlak in de vorm van coaching & training. CV-Recruits verzorgt training en coaching op maat, gericht op groei en ontwikkeling van uw medewerkers. Investering in ambitie en ontwikkeling van potentie vergroot betrokkenheid en groei van uw medewerkers. Met professionele trainingen brengt CV-Recruits talent en kwaliteit naar een hoger niveau.

CV-Recruits biedt diverse mogelijkheden o.a.;
– Trainingen op maat; sales, management, teambuilding en communicatie technieken.
– Procesbegeleiding, persoonlijke coaching en outplacement.
– Inzicht geven op het persoonlijke commercieel stijlprofiel.
– CV-Recruits investeert, ontwikkelt en denkt mee aan; “developing for growth & talent” binnen uw bedrijf.