';
Preloader logo

“Een succesvolle organisatie begint met krachtig leiderschap”

Werkgever

Waarom samenwerken met CV/Executive Search?

  • Groot netwerk met grondige kennis van de huidige arbeidsmarkt.
  • Diepgaande expertise in management en sales, met meer dan 20 jaar operationele ervaring in recruitment, operationeel management en sales, waardoor we zowel de organisatie als de kandidaat zijde begrijpen
  • Shortlist van kwalitatieve kandidaten met een focus op waarden gedreven selectie, wat cruciaal is voor een perfecte match met de bedrijfscultuur en visie.
  • Inspirerende begeleiding en advies om kandidaten te motiveren voor een overstap, met het oog op langdurige partnerships en toekomstige groei van de organisatie.
  • Specialisatie in het begrijpen van de behoeften van latent zoekende kandidaten, waardoor we hen effectief kunnen inspireren en begeleiden naar de juiste match.
  • Streven naar langdurige partnerships met zowel opdrachtgevers als kandidaten, voor een effectieve werving en versterking van de organisatie op lange termijn.

Nieuws

E-Learning Specialist & Trainer – Nederland

Voor een van onze opdrachtgevers in de servicegerichte Retail branche zijn wij op zoek naar een Allround E-Learning Specialist met inspirerende trainerskwaliteiten. Als E-Learning Specialist Trainer en Opleidingscoördinator ben je

District Manager – Brabant – Nederland

Nieuwe vacature; District Manager | Regio Brabant. CV/executive search is op zoek naar een ervaren District Manager die zowel operationeel als tactisch sterk is in het (verder uit-)bouwen van Klant-

Backoffice – Berichtenstroom ‘s-Hertogenbosch

CV/ executive search heeft succesvol de vacature voor Back Office Specialist B2B ingevuld. Onze kandidaat beschikt over uitgebreide ervaring als manager in de B2C-sector, waar ze dagelijks betrokken was bij

Persoonlijkheidseigenschappen steeds belangrijker bij werven.

Insights voor het Werven van de Juiste Management Professional voor Jouw Team! Als manager binnen een voortdurend veranderende omgeving en een team met diverse generaties, worden persoonlijkheidseigenschappen steeds belangrijker dan

Manager Operations Development- ‘s-Hertogenbosch

Operations – Projectontwikkeling – Strategisch Manager, locatie ‘s-Hertogenbosch Als Manager Operations en Projectontwikkeling (Strategisch Projectmanager) ben je verantwoordelijk voor het vinden en benutten van samenwerkingsmogelijkheden en efficiëntieverbeteringen binnen Sales Operations.

E-Learning Specialist & Trainer – Nederland

Voor een van onze opdrachtgevers in de servicegerichte Retail branche zijn wij op zoek naar een Allround E-Learning Specialist met inspirerende trainerskwaliteiten. Als E-Learning Specialist Trainer en Opleidingscoördinator ben je

Kandidaat

Bij het overwegen van een carrièrewissel is een grondige aanpak essentieel. Het hebben van een duidelijke visie en goede voorbereiding speelt hierbij een cruciale rol: wacht je passief af tot je actief op zoek bent, of bereid je je voor om direct te handelen wanneer de ideale volgende stap zich aandient? Door proactief te zijn en met ons te sparren, kun je meer grip krijgen op de richting van je loopbaan.

Wij bemiddelen topkandidaten in midden en hoger kader management en sales posities. We nodigen je van harte uit om in een persoonlijk gesprek met ons te delen hoe jij je ideale toekomst voorstelt. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Schrijf je in en we gaan samen kijken naar jouw volgende carrière stap.

Contact

Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of door het invullen van onderstaand contactformulier. Wij zullen dan contact met je opnemen.

CV/executive search                  E: info@cv-recruits.nl
Hinthamereinde 90                     T: 06-44783552
5011PR ‘s-Hertogenbosch          KvK: 62851829

Referenties

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Chantal heeft mij succesvol gekoppeld aan mijn nieuwe werkgever. Ik heb haar ervaren als een gedreven recruiter met een scherp oog voor kwaliteit en potentie. Haar manier van benaderen is persoonlijk, integer en empatisch.
Ryanne van der Elzen
District manager Consumer Goods Business bij Swarovski
Chantal heeft mij gecoacht en ondersteunt naar mijn volgende stap in mijn carriëre. Dit door mijn kwaliteiten en potentie optimaal zichtbaar te maken met tips en feedback over hoe de boodschap helder en concreet weer te geven. Daarnaast heeft zij vanuit haar ervaring mij een helder operationeel inzicht gegeven in de functie en het takenpakket waardoor ik goed voorbereid was.
Eric de Pon
Areamanager Eyes+More
Ik heb meermaals met Chantal gewerkt zowel in het kader van rekrutering alsook in het kader van training. Chantal begrijpt de business zeer goed en denkt vooral ook mee. Zij maakt duidelijke briefings en weet deze perfect op te volgen. Geen overload aan cv’s maar het juiste aantal binnen de verwachte kwaliteit. Chantal ging ook steeds zeer discreet om met alle mogelijke confidentiële informatie die zij vaak verkreeg. Een uiterst prettige samenwerking.
Linda van de Velde
HR Director The Bicester Village Shopping Collection
I worked with Chantal several years. She's got the ''eye of the tiger'' for recruiting retail employees in management positions. She knows what are the company needs.
Erika van Loon-Pasimeni
HR manager Swarovski Benelux
​ Chantal is scherp en vertaalt feedback moeiteloos in échte oplossingen. Dankzij de prettige communicatie hebben we gedurende het traject bijgestuurd en een goede match gevonden voor onze vacature.
Peter Krebbekx
Retail Manager Benelux bij eyes + more
Ik heb Chantal leren kennen als iemand die zich echt verdiept in de kandidaat, haar/zijn wensen en het profiel. Een verademing in een tijd waarin goede mensen niet aan te slepen zijn. Haar persoonlijke benadering onderscheidt zich van andere en door haar oprechte interesse en prettige persoonlijkheid kan ik haar volledig aanbevelen.
Nadieh Cissen
Brandmanager Beter Bed
In onze samenwerking hebben we CV-Recruits altijd als een uitstekende partner kunnen beschouwen. Chantal staat altijd klaar en deinst nooit terug voor het invullen van soms zeer uitdagende vacatures (zowel in NL als BE). De meeste van haar plaatsingen werken nog steeds met veel plezier bij ons. Wij maken vooral gebruik van CV-Recruits voor Management functies. We hopen in de toekomst nog vaak gebruik te maken van haar kennis en expertise van de Retail branche.
Dries Koppelmans
HR Manager Swarovski Benelux
Chantal weet door haar kennis en ervaring de juiste job bij de juiste persoon te vinden. Ze heeft mij aan een geweldige nieuwe uitdaging geholpen. Haar manier van werken is zeer fijn. Chantal is communicatief vaardig, betrokken, heeft veel expertise binnen haar vakgebied en is een eerlijk persoon. Een absolute aanrader om mee samen te werken!
Kaj Bolmers
Sales Support X2O Badkamers
Voor mij staat Chantal synoniem voor heel empatisch en uiterst professioneel. Zij denkt met je mee, is oprecht geïnteresseerd en heeft oog voor potentieel en een goede match. Ik raad Chantal van harte aan als sparringpartner en recruiter.
Sévérine Dermaux
Sales Manager X2O
Zowel als kandidaat en als opdrachtgever is Chantal erg prettig om mee samen te werken. Ze gaat er 100% voor en begeleid je fijn door het proces.
Martino van den Abeelen
Retailmanager Nederland Beliving | Exterioo
Ik kan Chantal van harte aanbevelen als je open staat voor een carrière switch. Zij kijkt naar de persoon en de mogelijkheden waardoor ik nu ga starten in een superleuke kantoorfunctie bij een mooi bedrijf.
Carola Vervoort
Allround Klanten Adviseur
Vanaf het eerste contact is Chantal erg betrokken met zowel de persoon als het proces om werknemer en werkgever met elkaar in contract te brengen. Ik heb het gehele traject en de persoonlijke ondersteuning op maat vanuit CV-Recruits als erg positief ervaren.
Terry Schults
Manager Retail Hugo Boss
Het is prettig samenwerken met Chantal! Ze zet alles in het werk om een geschikte kandidaat te vinden en zoekt daarin proactief de afstemming met de opdrachtgever. Met haar persoonlijke aanpak, drive en focus op kwaliteit heeft ze voor onze organisatie al meerdere goede kandidaten geworven. Ik beveel haar van harte aan!
Mattheo de Boer
VP Sales Digitalization & Processes SEFE Energy
In een tijd waarin het een enorme uitdaging is om passend personeel te vinden heeft CV-Recruits op basis van een goed intakegesprek, binnen een maand de juiste medewerker voor ons sales support team gevonden. Dit geeft aan hoe doortastend CV-Recruits profielen op kan stellen en hier de juiste persoon aan weet te koppelen! Naast deze doortastendheid, is Chantal ook nog een erg prettige persoon om mee samen te werken!
Martijn Kleine
International Sales Manager BBA Pumps