';
Preloader logo

Ontstaan uit passie voor het verbinden van mensen.

Een oprechte match waar zowel kandidaat en opdrachtgever vooruitgang ervaren.
OVER CV-RECRUITS
CV-Recruits is in 2015 opgericht door Chantal Vriens en is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, het Zuiden van het land.

CV-Recruits is een professionele recruitment specialist in werving, selectie en executive search van management en sales professionals in de commerciële dienstverlening. Wij leveren de beste kandidaten in de B2B, B2C en Retail branche.

We werken met evenveel passie voor MKB als voor grote Corporate Organisatie. Of het nu gaat om de werving en selectie voor Retail managers, Salesmanagers, Accountmanagers of Officemanagers. Maar ook voor de mooiste vacatures in Customer service, HR, Marketing, Finance en Administratie kun je bij ons terecht. We zijn actief in héél Nederland en groot deel van België.

OVER CHANTAL VRIENS
Owner & Executive Recruiter

Chantal heeft een scherp oog voor het herkennen van kwaliteit, talent en potentie. Vanuit haar jarenlange ervaring als operationeel en commercieel manager kan zij zich als geen ander verplaatsen in de organisatie en weet zij wat er nodig is.

Ze vertaald feedback en kansen moeiteloos in echte oplossingen en zet deze om naar de perfecte match. Dit door te werven op DNA, talent, visie en persoonlijkheid passend bij de organisatie.

Ze streeft naar zowel persoonlijke als zakelijke groei op de lange termijn door de optimale match te realiseren voor zowel de kandidaten als de organisatie