';
Preloader logo

Job Alert


CV-Recruits is in 2015 opgericht door Chantal Vriens. Met meer dan 20 jaar consumentgerichte operationele ervaring in de commerciële sector weet zij als geen ander de behoeften van het bedrijf om te zetten naar de juiste match in kandidaten. Haar mensenkennis en oprechtheid zorgen ervoor dat er vanuit intrinsieke motivatie en kunde een excellente selectie tot stand komt. Met haar passie voor het maken van de perfecte match, het herkennen van talent en haar executive gerichte aanpak, kan zij feilloos inschatten of de kandidaat bij het bedrijf past en van toegevoegde waarde is. Haar drive en commitment zorgen ervoor dat de opdracht effectief en succesvol word ingevuld. Energie krijgt zij van persoonlijk contact en een lange termijn samenwerking. Daarnaast vind zij het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.​

Image
Chantal Vriens
Eigenaar & Recruiter
Met mijn passie voor het maken van de beste match streef ik naar zowel persoonlijke als zakelijke groei en ontwikkeling voor de langere termijn.
Image
Contact
Neem vrijblijvend contact op
Hinthamereinde 90
5211 PR ‘s-Hertogenbosch
ImageImageImageImageImage
Chantal heeft mij succesvol gekoppeld aan mijn nieuwe werkgever. Ik heb haar ervaren als een gedreven recruiter met een scherp oog voor kwaliteit en potentie. Haar manier van benaderen is persoonlijk, integer en empatisch.
Ryanne van der Elzen
District manager Consumer Goods Business bij Swarovski
Chantal heeft mij gecoacht en ondersteunt naar mijn volgende stap in mijn carriëre. Dit door mijn kwaliteiten en potentie optimaal zichtbaar te maken met tips en feedback over hoe de boodschap helder en concreet weer te geven. Daarnaast heeft zij vanuit haar ervaring mij een helder operationeel inzicht gegeven in de functie en het takenpakket waardoor ik goed voorbereid was.
Eric de Pon
Areamanager Eyes+More
Ik heb meermaals met Chantal gewerkt zowel in het kader van rekrutering alsook in het kader van training. Chantal begrijpt de business zeer goed en denkt vooral ook mee. Zij maakt duidelijke briefings en weet deze perfect op te volgen. Geen overload aan cv’s maar het juiste aantal binnen de verwachte kwaliteit. Chantal ging ook steeds zeer discreet om met alle mogelijke confidentiële informatie die zij vaak verkreeg. Een uiterst prettige samenwerking.
Linda van de Velde
HR Director The Bicester Village Shopping Collection
​ Chantal is scherp en vertaalt feedback moeiteloos in échte oplossingen. Dankzij de prettige communicatie hebben we gedurende het traject bijgestuurd en een goede match gevonden voor onze vacature.
Peter Krebbekx
Retail Manager Benelux bij eyes + more
Ik heb Chantal leren kennen als iemand die zich echt verdiept in de kandidaat, haar/zijn wensen en het profiel. Een verademing in een tijd waarin goede mensen niet aan te slepen zijn. Haar persoonlijke benadering onderscheidt zich van andere en door haar oprechte interesse en prettige persoonlijkheid kan ik haar volledig aanbevelen.
Nadieh Cissen
Brandmanager Beter Bed