';
Preloader logo

CV-Recruits staat voor actieve werving & selectie en functioneert als ondersteunend verlengstuk van uw HR afdeling.

Wij denken mee en ontzorgen in het werving proces.

De kernwaarden, mensenkennis en oprechtheid zorgen ervoor dat er vanuit intrinsieke motivatie en kunde een excellente kandidaat selectie tot stand komt. Vanuit drive en commitment wordt de opdracht effectief en succesvol ingevuld. Naast de actieve bijdrage aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf staan persoonlijk contact en lange termijn samenwerking centraal.​​

Werkwijze CV Recruits

Image
Image
Chantal Vriens
Eigenaar & Recruiter
Chantal heeft een scherp oog voor het herkennen van kwaliteit, talent en potentie. Vanuit haar jarenlange ervaring als operationeel en commercieel manager kan zij zich als geen ander verplaatsen in de organisatie en weet zij wat er nodig is.

Ze vertaald feedback en kansen moeiteloos in echte oplossingen en zet deze om naar de perfecte match. Dit door te werven op DNA, talent, visie en persoonlijkheid passend bij de organisatie. Bij het maken van de beste match gaat zij voor zowel persoonlijke als zakelijke groei op de langere termijn.

Zij gelooft in het bouwen, onderhouden en floreren. Eigenschappen die Chantal kenmerken zijn; persoonlijk contact, open en eerlijke communicatie, ondersteunen – meedenken en aanpakken, groot inlevingsvermogen, streven naar excellence!

Vanuit deze kernkwaliteiten heeft zij in 2015 CV-Recruits opgericht. Dit om haar talenten expertise in te zetten bij de werving, selectie en executive search van management en sales professionals. <>

Image
Contact
Neem vrijblijvend contact op
Hinthamereinde 90
5211 PR ‘s-Hertogenbosch

Referenties

Wat opdrachtgevers en kandidaten zeggen over CV Recruits

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Chantal heeft mij succesvol gekoppeld aan mijn nieuwe werkgever. Ik heb haar ervaren als een gedreven recruiter met een scherp oog voor kwaliteit en potentie. Haar manier van benaderen is persoonlijk, integer en empatisch.
Ryanne van der Elzen
District manager Consumer Goods Business bij Swarovski
Chantal heeft mij gecoacht en ondersteunt naar mijn volgende stap in mijn carriëre. Dit door mijn kwaliteiten en potentie optimaal zichtbaar te maken met tips en feedback over hoe de boodschap helder en concreet weer te geven. Daarnaast heeft zij vanuit haar ervaring mij een helder operationeel inzicht gegeven in de functie en het takenpakket waardoor ik goed voorbereid was.
Eric de Pon
Areamanager Eyes+More
Ik heb meermaals met Chantal gewerkt zowel in het kader van rekrutering alsook in het kader van training. Chantal begrijpt de business zeer goed en denkt vooral ook mee. Zij maakt duidelijke briefings en weet deze perfect op te volgen. Geen overload aan cv’s maar het juiste aantal binnen de verwachte kwaliteit. Chantal ging ook steeds zeer discreet om met alle mogelijke confidentiële informatie die zij vaak verkreeg. Een uiterst prettige samenwerking.
Linda van de Velde
HR Director The Bicester Village Shopping Collection
I worked with Chantal several years. She's got the ''eye of the tiger'' for recruiting retail employees in management positions. She knows what are the company needs.
Erika van Loon-Pasimeni
HR manager Swarovski Benelux
​ Chantal is scherp en vertaalt feedback moeiteloos in échte oplossingen. Dankzij de prettige communicatie hebben we gedurende het traject bijgestuurd en een goede match gevonden voor onze vacature.
Peter Krebbekx
Retail Manager Benelux bij eyes + more
Ik heb Chantal leren kennen als iemand die zich echt verdiept in de kandidaat, haar/zijn wensen en het profiel. Een verademing in een tijd waarin goede mensen niet aan te slepen zijn. Haar persoonlijke benadering onderscheidt zich van andere en door haar oprechte interesse en prettige persoonlijkheid kan ik haar volledig aanbevelen.
Nadieh Cissen
Brandmanager Beter Bed
In onze samenwerking hebben we CV-Recruits altijd als een uitstekende partner kunnen beschouwen. Chantal staat altijd klaar en deinst nooit terug voor het invullen van soms zeer uitdagende vacatures (zowel in NL als BE). De meeste van haar plaatsingen werken nog steeds met veel plezier bij ons. Wij maken vooral gebruik van CV-Recruits voor Management functies. We hopen in de toekomst nog vaak gebruik te maken van haar kennis en expertise van de Retail branche.
Dries Koppelmans
HR Manager Swarovski Benelux
Chantal weet door haar kennis en ervaring de juiste job bij de juiste persoon te vinden. Ze heeft mij aan een geweldige nieuwe uitdaging geholpen. Haar manier van werken is zeer fijn. Chantal is communicatief vaardig, betrokken, heeft veel expertise binnen haar vakgebied en is een eerlijk persoon. Een absolute aanrader om mee samen te werken!
Kaj Bolmers
Sales Support X2O Badkamers
Voor mij staat Chantal synoniem voor heel empatisch en uiterst professioneel. Zij denkt met je mee, is oprecht geïnteresseerd en heeft oog voor potentieel en een goede match. Ik raad Chantal van harte aan als sparringpartner en recruiter.
Sévérine Dermaux
Sales Manager X2O