';
Preloader logo


Wij verzorgen uw werving & selectie voor het invullen van uw vacatures en bieden training & coaching voor behoud en ontwikkeling
van uw professionals.

Management | Sales | Marketing | HR | Finance | Beleid | Strategie | Inkoop | Office

Image
WERVING & SELECTIE
Met meer dan 20 jaar operationele Retail ervaring selecteert CV-Recruits de beste professionals en talenten voor uw organisatie.
U wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst. Daar heeft u de juiste professionals voor nodig. Zit uw bedrijf in een expansie-, verander, – ontwikkelfase of heeft u moeite met het invullen van die specifieke vacature: wij vinden de juiste kandidaten!

CV-Recruits biedt;
– de beste kandidaten in de commerciële dienstverlening in Management, Sales & Office posities.
– executive search in het midden en hoger kader management
– persoonlijk contact, oprechte interesse en samenwerking om zo tot de perfecte match te komen
– een excellente service in het Werving & Selectie traject
– interim management op project basis of tijdelijke uitbreiding van uw team

Wilt u weten wat CV-recruits voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we plannen een persoonlijke afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Image
INTERIM
Professionele tijdelijke invulling
CV-Recruits biedt direct een flexibele professionele management invulling die nodig is om uw bedrijf optimaal te laten presteren. Onze expertise liggen op het gebied van;

Inhouse / Interim Recruitment;
Uw bedrijf groeit hard en u heeft veel nieuwe mensen nodig dan biedt CV-Recruits ook een oplossing in de vorm van in-house recruitment om uw vacatures in te vullen.

Commercieel & Retail Management Landelijk en Regionaal;
U heeft een tijdelijke uitbreiding nodig voor uw team of een functie tijdelijk vacant door een lange termijn uitval wegens ziekte of verlof dan biedt CV-Recruits professionals die direct operationeel in kunnen stappen binnen uw organisatie.

Projectmanagement;
Uw heeft een expansie, re-organisatie, re-branding of ander tijdsgebonden project in uw organisatie maar u mist de mankracht of expertise? Dan kunnen wij u hierbij ondersteunen met specialisten op maat in o.a.; HR, Management, Marketing, Supply Chain en Finance.

CV-Recruits werkt met ervaren professionals die direct ondersteuning bieden en een actieve bijdrage leveren binnen uw bedrijf. Wij zijn er ons van bewust dat uw organisatie continu in beweging is en moet blijven presteren om de gewenste doelstellingen te behalen. CV-Recruits helpt, ondersteunt en ontzorgt door u te voorzien van de juiste professionals voor de afdelingen; Sales, Commercieel management, HR, Marketing, Design, Supply Chain en Finance.

Wilt u weten wat CV-Recruits voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we plannen een persoonlijke afspraak om uw wensen en uitdagingen in kaart te brengen en u zo een plan op maat te kunnen bieden.

Image
COACHING & TRAINING
Effectief en doelgericht
CV-Recruits verzorgt trainingen en coaching op maat, gericht op groei en ontwikkeling van uw professionals en organisatie.

CV-Recruits biedt een brede ondersteuning op Human Research vlak in de vorm van coaching & training. CV-Recruits verzorgt training en coaching op maat, gericht op groei en ontwikkeling van uw medewerkers. Investering in ambitie en ontwikkeling van potentie vergroot betrokkenheid en groei van uw medewerkers. Met professionele trainingen brengt CV-Recruits talent en kwaliteit naar een hoger niveau.

CV-Recruits biedt diverse mogelijkheden o.a.;
– Trainingen op maat; sales, management, teambuilding en communicatie technieken.
– Procesbegeleiding, persoonlijke coaching en outplacement.
– Inzicht geven op het persoonlijke commercieel stijlprofiel.
– CV-Recruits investeert, ontwikkelt en denkt mee aan; “developing for growth & talent” binnen uw bedrijf.