';
Preloader logo
CV-Recruits bemiddelt tussen werkgever en professional in Retail-Wholesale-FMCG. Wij zijn gespecialiseerd in de Fashion & Lifestyle branche. We zoeken naar talent en bieden opdrachtgevers een op samenwerking gebaseerde, oplossingsgerichte, tijdige en flexibele service op maat. CV-Recruits zet zich in om lange termijn oplossingen te ontwikkelen in de vorm van werving en training die bijdragen aan een zinvolle en winstgevende verbetering in uw bedrijf. CV-Recruits investeert graag tijd in uw bedrijf om de cultuur en de strategische behoeften te begrijpen en om te zetten naar een “search for excellence” en “developing for growth”. Kortom: een lange termijn investering die ontzorgt en rendeert.
Image icon
Recruitment
Selectie van de juiste kandidaten
U zoekt een ervaren recruitmentbureau dat voor u als opdrachtgever de juiste kandidaten selecteert om uw bedrijf te versterken.

Wat onderscheid CV-Recruits Executive Search van andere werving & selectie bureaus?
CV-Recruits Executive Search; is een dienst om de meest geschikte en relevante kandidaat te vinden voor een open positie. Dit is vaak een kandidaat met een vaste baan, die niet actief zoekt maar zich latent oriënteert. Het kan ook tegelijk iemand zijn, die voor zichzelf de knoop heeft doorgehakt en wat actiever solliciteert naar een nieuwe baan of uitdaging . Wel of niet actief zoeken naar “de” kandidaat voor de excellente match, dat is het grote verschil tussen Executive Search en gewone werving & selectie. De hoofdreden voor u om te kiezen voor Executive Search: de beste mensen of medewerkers zijn meestal in dienst en zelden ‘op zoek naar een nieuwe baan’. Als competitief bedrijf heeft u juist de allerbeste mensen nodig. De juiste medewerkers zijn de sleutel tot het succes van uw bedrijf.

CV-Recruits gaat dus veel verder en geeft uw bedrijf een grondig inzicht in wat u precies nodig heeft om de rol te vervullen. Wij gaan de diepte in en zoeken alles uit over de functie binnen de organisatie en de reden voor de vacature. CV-Recruits Executive Search is gespecialiseerd in consumentgerichte sectoren in de Retail | Wholesale | FMCG branche. U kunt bij CV-recruits terecht voor vacatures in; Sales, Recruitment, Commercieel management, HR, Marketing, Design, Supply Chain en Finance.

Image icon
Interim
Professionele tijdelijke invulling
CV-Recruits biedt een professionele invulling voor uw tijdelijke vacatures in uw bedrijf en werkt met ervaren interim managers.

CV-Recruits biedt een professionele tijdelijke invulling van een positie of invulling van een positie op projectbasis. CV-Recruits is zich ervan bewust dat voor het tijdelijk invullen van interim posities het van belang is dat er een ervaren en passende professional wordt toegevoegd zodat de organisatie optimaal blijft functioneren. CV-Recruits inventariseert de behoeften en selecteert daarbij de juiste professional voor het meest optimale resultaat.

Stel uw bedrijf groeit hard en u heeft veel nieuwe mensen nodig dan biedt CV-Recruits ook een oplossing in de vorm van inhouse recruitment om uw vacatures in te vullen. Stel u heeft een tijdelijke uitbreiding nodig voor uw team of een functie tijdelijk vacant door een lange termijn uitval wegens ziekte of verlof dan biedt CV-Recruits professionals die direct operationeel in kunnen stappen binnen uw organisatie.

CV-recruits werkt met ervaren professionals die direct ondersteuning bieden en een actieve bijdrage leveren binnen uw bedrijf. CV-Recruits is zich ervan bewust dat uw organisatie continu in beweging is en moet blijven presteren om resultaten te optimaliseren. CV-Recruits helpt, ondersteunt en ontzorgt door u te voorzien van de juiste professionals voor de afdelingen; Sales, Commercieel management, HR, Marketing, Design, Supply Chain en Finance.

Image icon
Coaching & Training
Effectief en doelgericht
CV-Recruits verzorgt trainingen en coaching op maat, gericht op groei en ontwikkeling van uw medewerkers en organisatie.

CV-Recruits biedt een brede ondersteuning op Human Research vlak in de vorm van coaching & training. CV-Recruits verzorgt training en coaching op maat, gericht op groei en ontwikkeling van uw medewerkers. Investering in ambitie en ontwikkeling van potentie vergroot betrokkenheid en groei van uw medewerkers. Met professionele trainingen brengt CV-Recruits talent en kwaliteit naar een hoger niveau.

CV-Recruits biedt diverse mogelijkheden o.a.;
– Trainingen op maat; sales, management, teambuilding en communicatie technieken.
– Procesbegeleiding, persoonlijke coaching en outplacement.
– Inzicht geven op het persoonlijke commercieel stijlprofiel.
– CV-Recruits investeert, ontwikkelt en denkt mee aan; “developing for growth & talent” binnen uw bedrijf.