';
Preloader logo

Met welk vraagstuk kunnen wij je helpen?

CV-Recruits is gespecialiseerd in recruitment, interim en training
RECRUITMENT EN EXECUTIVE SEARCH
Met ruim 20 jaar operationele management en recruitment ervaring zorgt CV-Recruits voor het vinden van de beste professionals die uw organisatie nodig heeft.

Recruitment
Onze zorgvuldige procedure omvat intakegesprekken, op maat gemaakte vacatureteksten, actieve headhunting, grondige kandidaten-screening en nazorg na plaatsing. Of uw bedrijf nu groeit, verandert, ontwikkelt of specifieke vacatures invulling nodig heeft, wij vinden de geschikte kandidaten.”

Executive Search
Onze Executive Search-service concentreert zich op ervaren professionals op hoger kader en managementniveau, nauw aansluitend bij strategische doelen en bedrijfscultuur. Met een gespecialiseerd proces, inclusief diepgaand onderzoek en zorgvuldige selectie, dit bieden we op basis van exclusiviteit en vertrouwelijkheidsgaranties.

INTERIM
Professionele tijdelijke invulling

CV-Recruits biedt direct een flexibele professionele management invulling die nodig is om uw bedrijf optimaal te laten presteren. Onze expertise liggen op het gebied van;

Inhouse/ Interim Recruitment;

  • Uw bedrijf groeit hard en u heeft veel nieuwe mensen nodig dan biedt CV-Recruits de oplossing in de vorm van in-house recruitment om uw vacatures in te vullen.
  • In een persoonlijk intakegesprek stellen we gezamenlijk de doelen, duur en het aantal uren van de opdracht vast tegen een vast uurtarief

Interim Project-management

Tijdelijke invulling van Commercieel, Sales en Retail Managementposities Landelijk en Regionaal;

  • Uw heeft voor een langere termijn een positie openstaan in het team. Dit bijvoorbeeld wegens het wegvallen van een medewerker wegens ziekte of verlof. CV-Recruits biedt een tijdelijke versterking voor uw commercieel of operationeel managementteam zodat de continuïteit en opvolging van de resultaten gewaarborgd blijven.
  • Uw heeft een expansie, reorganisatie, re-branding of ander tijdsgebonden project in uw organisatie maar u mist de mankracht of expertise? CV-Recruits werkt met ervaren professionals die direct operationele ondersteuning bieden en een actieve bijdrage leveren binnen uw bedrijf. Wij zijn er ons van bewust dat uw organisatie continu in beweging is en moet blijven presteren om de gewenste doelstellingen te behalen.
COACHING & TRAINING
Effectief en doelgericht

CV-Recruits verzorgt trainingen en coaching op maat, gericht op groei en ontwikkeling van uw professionals en de organisatie op het gebied van sales en management.

  • Investering in ambitie en ontwikkeling van potentie vergroot betrokkenheid en groei van uw medewerkers.
  • Met professionele trainingen brengt CV-Recruits sales en managementtalent naar een kwaliteit hoger niveau.

CV-Recruits biedt diverse mogelijkheden o.a.;

  • Trainingen op maat; sales, management, teambuilding en communicatietechnieken.
  • Procesbegeleiding, persoonlijke coaching en outplacement.
  • CV-Recruits investeert, ontwikkelt en denkt mee aan; “developing for growth & talent” binnen uw bedrijf.