';
Preloader logo

Onze visie en werkwijze zijn de kern van ons succesvolle trackrecord.

Een lange termijn verbinding tussen de werkgever en de kandidaat.
WERKWIJZE CV-RECRUITS
De waarden die bij CV-recruits centraal staan, zijn persoonlijk, maatwerk en transparante en open communicatie. Deze uiten zich in onze werkwijze welke gericht is op resultaat en een lange termijn samenwerking.
Persoonlijk
Bij CV-Recruits heb je een vast contactpersoon die actief en gericht met uw vacature aan de slag gaat.
Actieve werving & Selectie;
Wij bouwen elke dag op een persoonlijke en intensieve manier aan ons netwerk met ambitieuze professionals. Een groot deel van hen is niet actief werkzoekend, maar staat wel open voor een volgende stap in de carrière. Wij werven actief op persoonlijkheid en kijken in ieder contact naar de mens als individu.

Vast contactpersoon;
Bij CV-Recruits heb je een vast contactpersoon die actief en gericht met uw vacature aan de slag gaat.

Maatwerk
CV Recruits is geen volume draaier, wij gaan elke keer op zoek naar die ene unieke kandidaat.
Doelgerichte aanpak;
Iedere organisatie is anders en vraagt om een zorgvuldig en doelgerichte aanpak die volledig in lijn is met de visie, waarden en specifieke wensen van uw bedrijf. Daarom maken wij een wervingsplan op maat voor het selecteren van de geschikte kandidaat binnen de bedrijfscultuur, doelstellingen en lange termijnambities van uw organisatie.

Kwalitatieve shortlist;
Wij zijn geen volume draaier, wij leveren maatwerk en gaan elke keer op zoek naar die ene unieke kandidaat. Wij screenen de kandidaat op talent en persoonlijkheid. Deze moeten passend zijn bij de cultuur en de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers. Wij gaan voor de match voor beide partijen op de lange termijn.

Transparant
CV-Recruits heeft geen praatjes maar wij beloven commitment en toewijding voor een succesvolle invulling.
Duidelijke afspraken;
Wij hechten veel waarde aan het nauwkeurig vastleggen van verwachtingen, procedures en werkwijzen. Dit voorkomt onnodig tijdverlies en optimaliseert onze samenwerking. Het definiëren van heldere afspraken over verwachtingen en procedures vormt de kern van onze aanpak. Dit minimaliseert verwarring en misverstanden, waardoor een gestroomlijnde en productieve samenwerking ontstaat tussen alle betrokken partijen.

Heldere en integere communicatie;
Onze overtuiging in transparante communicatie en openheid over opdrachten en uitdagingen vormt de basis. Het delen van concrete en complete informatie is essentieel voor het maken van de juiste match. Openheid speelt een cruciale rol bij het inschatten van de situatie en het vinden van de perfecte match. Verder kun je ook van ons verwachten dat we meedenken en concrete feedback geven. Voor ons is dit van groot belang voor een echte samenwerking.

WAAROM CV-RECRUITS?
In de samenwerking met CV-recruits kun je rekenen op een doeltreffende werving en executive search van de beste professionals en talenten passend bij uw organisatie. We gaan voor een kwalitatieve invulling en functioneren als ondersteunend verlengstuk van uw HR-afdeling.
Image icon
1. Kwalitatieve shortlist kandidaten
CV-Recruits heeft als specialisatie het vinden van hoogwaardige kandidaten die passen bij de bedrijfsbehoeften zorgt voor betere prestaties en succes op de lange termijn.
Kandidaten op maat
Door kandidaten te vinden die perfect passen bij de bedrijfscultuur en doelstellingen, minimaliseert CV-Recruits het risico op personeelsverloop. Het verminderen van de kosten en inspanningen die gepaard gaan met frequente wervings- en inwerkprocessen

Lange termijn match:
CV-Recruits streeft naar duurzame matches tussen kandidaten en bedrijven, wat resulteert in een grotere kans op blijvend succes en groei voor beide partijen.

Image icon
2. Kostenbesparing door behoud van focus op Core business en snelle invulling
Bespaar kosten door efficiënte vacature-invulling. Voorkom tijdsverlies en productiviteitsdaling, minimaliseer onnodige kosten en vermijd omzetverlies.
Snellere invulling van vacatures
De efficiënte werkwijze van CV-Recruits resulteert in een snellere invulling van openstaande posities. Dit vermindert de tijd dat een vacature openstaat, wat leidt tot een kortere periode van verminderde productiviteit en onnodige kosten. Tijdswinst door efficiëntie in Werving: CV-Recruits biedt een gestroomlijnde en efficiënte wervingsprocedure, wat resulteert in tijdsbesparing en een snellere invulling van vacatures.

Tijdswinst
Door efficiëntie in Werving: CV-Recruits biedt een gestroomlijnde en efficiënte wervingsprocedure, wat resulteert in tijdsbesparing en een snellere invulling van vacatures.

Image icon
3. Gehele ontzorging in het tijdrovende wervingsproces
Laat ons de werving en communicatie overnemen. U ontvangt complete, op maat gemaakte kandidaat verslagen voor zorgeloze besluitvorming.
Behoud van focus op kernactiviteiten
CV-Recruits neemt het complete wervings- en selectieproces voor zijn rekening, inclusief het screenen en interviewen van kandidaten. Deze aanpak bespaart aanzienlijke tijd voor het interne personeel, waardoor zij hun focus kunnen leggen op de kernactiviteiten van het bedrijf. Daarnaast verlicht CV-Recruits de HR-afdeling door het tijdrovende proces van werving en selectie van hen over te nemen.

Effectieve en complete terugkoppeling
Bij CV-Recruits word je ondersteund door een toegewijde contactpersoon die specifiek en proactief aan de slag gaat met uw vacature. Dit resulteert in effectieve en actieve communicatie gedurende het hele proces. We houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang en ontwikkelingen, en voorzien je van periodieke updates over de voortgang van de vacature.