';
Preloader logo

Workshop

Hoe jezelf persoonlijk en online presenteren. Wij coachen, geven tips en bereiden je optimaal voor op jouw nieuwe baan.
Workshop 1; Inhoud C.V./ social media
Maak jezelf zichtbaar bij jouw nieuwe werkgever. Persoonlijk profiel op basis van jouw eigen kracht, talent en persoonlijkheid.
Wat wil je dat jouw potentiële nieuwe werkgever voor indruk van jou heeft na het lezen van jouw CV? Wij merken in de praktijk dat er vaak iets anders bedoeld wordt dan dat er daadwerkelijk staat. Je geeft dan niet de juiste boodschap af en de potentiële werkgever krijgt daardoor niet een compleet beeld van jou als persoon en eventueel nieuwe collega. Tijdens deze workshop ga je inzichtelijk krijgen hoe jouw boodschap overkomt en hoe je deze kunt optimaliseren zodat je een goed en compleet beeld wegzet van jouzelf. Dit alles vanuit jouw kracht, talent en persoonlijkheid.
Workshop 2; Communiceren en inspireren tijdens sollicitatiegesprek
Spreken vanuit van uit jouw kracht en persoonlijkheid met focus op de mogelijkheden en kansen gebaseerd op jouw kracht, talent en persoonlijkheid.
Communiceren is het moeilijkste dat er is. Wat wil je vertellen en hoe weet je of jouw gesprekspartner je begrijpt en de informatie op de juiste manier interpreteert. In deze workshop zullen we de SMART methodiek bespreken en toepassen om inzicht te krijgen hoe concreet en helder te communiceren zodat jouw potentiële nieuwe werkgever een goed inzicht krijgt in jouw capaciteiten, denkwijze en visie. Zodat jij aan kunt tonen dat je passend bent voor de functie en het bedrijf.